Store Manager
Ansøgningsfrist: 31.05.2022
Er du serviceminded ud over det sædvanlige, og brænder du for at give kunderne den absolut bedste oplevelse? Så er det netop dig, vi mangler til vores nye showroom i København.


Vi tror på godt design

Vi tror på det, vi gør – og vi bekymrer os om, hvordan vi gør det. Det gælder alt fra produktion til salg. Vi går op i, hvem du er, og hvordan vi arbejder godt sammen. Vi ved, at vi har brug for det bedst mulige team for at blive det bedst mulige brand.


Opgaver

Du bliver en vigtig del af vores salgsteam, hvor du refererer til vores Commercial Manager. Du kommer til at håndtere mange forskellige opgaver såsom vagtplanlægning, motivation af deltidspersonale, besvarelse af indgående opkald, håndtering af indkommende mails, holde god orden i butikken samt være konsulent for alle B2C designmøder. Her forventer vi, at du er en troværdig sælger, som kan guide kunden til den bedst mulige løsning for dem, og samtidig sætter en ære i at formidle MOEBEs værdier til både kunder og medarbejdere.

Du brænder for den gode kundeoplevelse, for at yde den absolut bedste service og for at gøre en forskel – for såvel kunder som kollegaer – for derigennem at bidrage til, at MOEBEs nye showroom får den bedst mulige start.


Dine kvalifikationer

+ Du har et servicegen i topklasse.
+ Du har erfaring med kundeservice og salg fra tidligere lignende jobs.
+ Du har en stærk forståelse for hele salgsprocessen.
+ Du har en god ordenssans og detaljegrad.
+ Du kan arbejde selvstændigt og tager ejerskab for dine opgaver.
+ Du er en teamplayer, og du arbejder koncentreret og ihærdigt for at give unik kundeservice.
+ Du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk. Taler du andre sprog som tysk, svensk eller norsk er det kun en fordel.
+ Du er en teamplayer og et forbillede for dine ansatte.


Vi tilbyder

Vi tilbyder en 37 timers stilling som kan inkludere eftermiddag- og weekendarbejde i vores nye lokaler i indre by. Vi er et dynamisk team, hvor der er et fælles fokus på at sikre vores stærke position samt yde den bedste service for vores gæster. Opstart d.1 August 2022.


Ansøgningsproces

Har du evnerne og drivet, så send din ansøgning og CV til jobs@moebe.dk. Vi indkalder løbende til samtale og sidste frist er 31.05.2022.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Troels Andersen på +45 6142 5843.