19/11/2020

Salgskonsulent

Vi tror på godt design. Vi tror på det, vi gør - og bekymrer os om, hvordan vi gør det. Det gælder alt fra produktion til salg. Vi går op i, hvem du er, og hvordan vi arbejder godt sammen. Vi ved, at vi har brug for det bedst mulige team for at blive det bedst mulige brand. 

Vores relation til vores kunder bygger på langvarige partnerskaber, ikke hurtige salg. Vi ved, at det ikke kun kræver de rigtige designs, men også de rigtige partnere for at opbygge et brand, der holder længere end den næste trend. 

Er det dig vi leder efter?
For at lykkes i stillingen skal du arbejde selvstændigt, målrettet og struktureret med salg. Du skal varetage salgsprocessen fra A-Z, herunder identificering af nye kunder, kontakt, møder, tilbud, opfølgning, forhandling og aftaleindgåelse. Håndtering af vores ecommerce platform kan ligeledes indgå som en del af jobbet. Du skal besidde et godt overblik, være detaljeorienteret og trives med mange opgaver og afbrydelser i løbet af dagen. Du skal være energisk, proaktiv og have et højt ambitionsniveau som en del af din natur. Din arbejdsstil skal være præget af handlekraft, stor ansvarsfølelse og empati.

Vi forventer, at du har erfaring fra branchen, gerne med både traditionelt salg samt ecommerce. Kendskab til det tyske marked er en fordel. Herudover skal du være hjemmevant i Excel, og have erfaring med at arbejde i ERP-systemer mv. Du vil bruge en del af din arbejdstid uden for kontoret og må forvente rejseaktivitet i forbindelse med jobbet.

Om os
MOEBE er et dansk møbel- og designbrand i spændende udvikling. Vi har siden vores etablering i 2014 oplevet stor vækst internationalt og er i dag repræsenteret i over 30 lande.

Vi tror på, at godt design er bæredygtigt. Alle vores produkter er designet med kvalitet, enkel reparation og genanvendelse for øje. Samtidig lancerer vi udelukkende få udvalgte og gennemarbejdede nyheder hver sæson. Design handler for os om mere end blot den næste trend. Du bliver en del af et dynamisk salgsteam, hvor der er et fælles fokus på at sikre vores stærke position på alle vores markeder. 

Ansøgningsproces
Har du evnerne og drivet, så send din ansøgning og CV via jobindex - se mere her. Vi indkalder løbende til samtaler, sidste frist d. 14/12, 2020

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Troels Andersen på +45 6142 5843.