Sales Advisor – Part time
Ansøgningsfrist: 13.03.2022
Jobbet

Til vores nye butik i København K søger vi en Sales Advisor, der skal være med til at skabe rammerne for vores gæster i det nye MOEBE univers.

Vi tror på godt design. Vi tror på det, vi gør – og vi bekymrer os om, hvordan vi gør det. Det gælder alt fra produktion til salg. Vi går op i, hvem du er, og hvordan vi arbejder godt sammen. Vi ved, at vi har brug for det bedst mulige team for at blive det bedst mulige brand.


Er det dig vi leder efter?

For at lykkes i stillingen skal du påtage dig værtsrollen som MOEBEs ansigt udadtil og din primære funktion vil være salg og service. Derudover forventer vi at du som medarbejder er entusiastisk, ansvarlig, initiativrig og udadvendt af natur. Stillingen er på deltid og vagterne ligger ofte i weekenden og om aftenen.


Primære opgaver

+ Ekspedition af kunder
+ At give vores gæster en professionel og dybdegående vejledning i MOEBEs koncept og produkter
+ Ansvarlig for butikken, når Shopmanger ikke er til stede
+ Sørge for, at forretningen er pæn og præsentabel


Personlige kompetencer

+ Du er fleksibel, udadvendt og omstillingsparat
+ Du er passioneret, entusiastisk og elsker kundekontakt
+ Du er ansvarsfuld og tør tage beslutninger
+ Du er behersker i dansk og engelsk


Om os

MOEBE er et dansk møbel- og design brand i spændende udvikling. Vi har siden vores etablering i 2014 oplevet stor vækst internationalt og er i dag repræsenteret i over 30 lande.

Design handler for os om mere end blot den næste trend. Vi tror på, at godt design er bæredygtigt. Alle vores produkter er designet med kvalitet, enkel reparation og genanvendelse for øje. Samtidig lancerer vi udelukkende få udvalgte og gennemarbejdede nyheder hver sæson.

Du bliver en del af et dynamisk team, hvor der er et fælles fokus på at sikre vores gæster den bedste oplevelse, når de besøger vores butik.


Ansøgningsproces

Har du evnerne og drivet, så send din ansøgning og CV til jobs@moebe.dk. Vi indkalder løbende til samtaler, sidste frist d. 13.03.2022

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Troels Andersen på +45 6142 5843