Area Sales Manager – DK, NL & UK
Ansøgningsfrist: 13.02.2022
Area Sales Manager

Til vores dygtige salgsteam med base i København søger vi en salgskonsulent, der skal være med til at drive sine egne markeder frem og udbygge vores position som et stærkt og troværdigt dansk brand i både Danmark og udlandet.

Vi tror på godt design. Vi tror på det, vi gør – og bekymrer os om, hvordan vi gør det. Det gælder alt fra produktion til salg. Vi går op i, hvem du er, og hvordan vi arbejder godt sammen. Vi ved, at vi har brug for det bedst mulige team for at blive det bedst mulige brand.

Vores relation til vores kunder bygger på langvarige partnerskaber, ikke hurtige salg. Vi ved, at det ikke kun kræver de rigtige designs, men også de rigtige partnere for at opbygge et brand, der holder længere end den næste trend.


Er det dig vi leder efter?

For at lykkes i stillingen skal du arbejde selvstændigt, målrettet og struktureret med salg. Du skal varetage salgsprocessen fra A-Z, herunder identificering af nye kunder, kontakt, møder, tilbud, opfølgning, forhandling og aftaleindgåelse. Du skal besidde et godt overblik, være detaljeorienteret og trives med mange forskelligartede opgaver i løbet af dagen. Du skal være energisk, proaktiv og have et højt ambitionsniveau som en del af din natur. Din arbejdsstil skal være præget af handlekraft, stor ansvarsfølelse og empati.

Vi forventer, at du har erfaring fra branchen, gerne med både traditionelt salg samt kontrakt kontrakt salg. Kendskab til det danske og hollandske marked er en fordel. Herudover skal du være hjemmevant i Excel, og have erfaring med at arbejde i ERP-systemer mv. Du vil bruge en del af din arbejdstid uden for kontoret og må forvente rejseaktivitet i forbindelse med jobbet.


Om os

MOEBE er et dansk møbel- og design brand i spændende udvikling. Vi har siden vores etablering i 2014 oplevet stor vækst internationalt og er i dag repræsenteret i over 30 lande. Vi tror på, at godt design er bæredygtigt. Alle vores produkter er designet med kvalitet, enkel reparation og genanvendelse for øje. Samtidig lancerer vi udelukkende få udvalgte og gennemarbejdede nyheder hver sæson. Design handler for os om mere end blot den næste trend.

Du bliver en del af et dynamisk salgsteam, hvor der er et fælles fokus på at sikre vores stærke position på alle vores markeder.


Ansøgningsproces

Har du evnerne og drivet, så send din velbegrundede ansøgning og CV til jobs@moebe.dk. Vi indkalder løbende til samtaler, sidste frist d. 13.02.2022. Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Troels Andersen på +45 6142 5843.